Friday, May 15, 2009

Mini Gathering @ Village View

Dari kiri belakang: Mama, Daniel dan Idah
bawah:Mama Eena, Ariff dan Aida
Kami yang jelita

Mama yang cool (ya ke)heheh dan bakal pengantin baru


Muka Eena yang kekenyangan..hahahha..sowey


Mama dan anak bujang yang macho..(wah pasan betul)


Mini gathering ni dibuat kat Village View Bangi. Kalau sesapa yang tahu SOHO bangi..haaa...dekat2 situ jer restoren ni..untuk lebih jelas..dekat ngan Petronas tu...Lupa plak nak snap surrounding restoren ni...Lawo gak deco dia..suasana kampung gitu..ada tempat tuk makan bersila..kolam ikan koi ( Daniel suka tengok ikan)..
Kami borak2 sambil makan2...sori lupa nak snap gambo kaum bapa2..kami duk sebelah2 sebab senang nak bergossip hahahha..kaum bapa duk sesama derang..so topik perbualan lain2 hahaha...
Kejap2 kene pangge papa pegangkan Daniel sebab dia nak membuas...bagi dia makan fries jer..
semua ni kawan2 rapat mama masa kat sekolah menengah kat Kuantan...
dah berapa tahun eik kita berkawan? jap...dari form 1..sampai skang...dah 18 tahun...mak aiii..kejap jer masa berlalu...
Inilah teman2 nakal dulu..maklumlah seme pempuan..nakal lain sketlah..takde masa nak kover2 macam kalu sekolah mix kan...nak malu2 ngan budak lelaki..seme main lepas jek...ni pon tak cukup korum...
seme dah pergi merata dah..kat kedah ada..masih di Kuantan pon ada..kat over the sea pon ada hehehhe
Pape pon korang memang best...sayang korang semua...adui ramai2 tu akulah paling tak bergaya..
Papa..antar mama gi grooming class eik...muahahahahha
kami balik kol sebelas lebih..selepas hantar Idah dan Wak Leman balik ke 'hotel' depa..oh ya..depa ada kusus kat sini...
Daniel..masuk jer keta..terus lena hahaha...puas hati kot dia...slalu kat umah kol 9 dah tido...
ok geng..lenkali kita jupa lagik..

6 comments:

liana said...

wehh matun village view dekatlah sgt dgn umahku itewww.. selalu lepak sini.. malas nak masak dan malas nak pegi jauh utk mkn tempat nilah yg kami tuju..ekekeke
budak2 kat situ suka benar layan aqil..

Azman & Azian & Zoey & Ryan said...

wow ..best je bunyi nye..tapi tengah diet ni.......

Faris Daniel said...

Zaara..really!bestkan tempat tue..
umah ko area situ ke? aku slalu gak gi umah makcik aku kat bangi..lalu village view nih..hehehhe
haah kan..budak2 situ suka budak2 kot..
apa makanan spesel yg ko rasa nak suh aku try hehehhehe

Faris Daniel said...

PakMan
best sgt suasananyer..very kampung heheh..ada tempat duk bersila..harga pon ok..reasonable..hari tu matun makan yee mee udang..best hehehhe
cuma dr pj..jauh lah kan...

liana said...

chicken boxing dia sedap..mesti ada dlm menu muehehe tomyam pun sedap..byk yg sedap ler mknan dia.. servis pon cepatt

Faris Daniel said...

oh ya ke ciken boxing dia sedap..tomyam pon sedap kan..kawan aku ada makan...adik aku kata pandan ciken sedap gak..weh..nanti nak ajak laki aku gi lagik lah...