Tuesday, February 3, 2009

Faris Daniel again






















Alhamdulillah anak mama membesar dengan sihat. Siapa sangka bayi ini lahir dengan beratnya cuma 1.15 kg. Dengan kuasa Allah yang maha besar, anak mama dapat membesar dengan sihat..alhamdulillah syukur..
Sekarang bayi yang diberi nama Faris Daniel ni semakin manja dengan mama dan papa. Gelagatnya amat menyenangkan jiwa..Wahai anakku..jadilah kamu insan yang berguna, beriman,anak yang soleh, menjaga mama dan papa nanti, cerdas akal fikiran, baik budi pekerti, menjadi insan yang dihormati,segala-gala yang terbaik untuk mu anakku.
Sekarang Daniel minum susu Enfalac A+ 4auns - 6 auns setiap 2-3 jam. Dah start makan nestum beras merah dan nestum + soya 2x sehari..bilalah mama nak try masak bubur kat anak mama nih hehehhe...nanti ye sayang...hehehhe














8 comments:

mehta said...

Commendable Blog! Dear blogger..

Good effort indeed!

Dear blogger, need your valuable feedback about;

www.octandigital.com

Regards,
Mehta

Fieda said...

wah daniel semakin comel

Aiza Parman said...

semakin besar semakin comel danish..(nis)

Faris Daniel said...

Fieda,
mestilah daniel ikut kecomelan mama dia ahaks...

Aiza,
daniel lah...

Prettylady-ATuL said...

Alhamdulillah semakin besar & sihat. Kecik je masa dia lahir ye..

Faris Daniel said...

ha'ah atul..1.15kg jer..ada matun post kat blakng2...skang dah alhamdulillah...

Azman & Azian said...

dah besaq dah baby ne....bleh bergadug nhan abg zoey N Ryan

Faris Daniel said...

uish mestila atok uncle man..pasni daniel dah leh main wrestling ngan Abg Zoey n Ryan...skang ngah training ngan papa...hikhikhik