Tuesday, February 10, 2009

7 Februari 2009 - Birthday Pak Adek, Majlis Kahwin Syazwan & Umah Pakman

Assalamualaikum semua...bagaimana dengan cuti wekend baru nie? Ada bagus? hehehhe
Biasalah eik..cuti panjang gini ada yang amek peluang melangsungkan perkahwinan, pergi bercuti di tempat2 yang berhampiran, ada yang cuma habiskan masa di rumah sahaja, macam2 lah kan...
KAMI??? Mula2 nak wish Happy Belated Birthday buat adik tersayang..wish u all the best adik..
Takde celebrate apa2 pun..adik pun ada plan sendri kan..dia gi tengok PGL- Puteri Gunung Ledang the Musical...best katanyer show tu..Mama n papa juz tengok PGL musim pertama jer..mmg best...
tengahari sabtu tu kami memenuhi jemputan majlis perkahwinan kawan mama kat Dewan Bankuet MBSA Shah Alam. Pengantin lelaki kawan mama masa buat Diploma kat Dungun dulu..
Tahniah Syazwan Edly dan Yusnani..Selamat Pengantin Baru dan menempuhi alam berumahtangga. Ceria betul pasangan pengantin nie...Happy for you guys...
Di majlis tu mama dapat bertemu dengan Imah &Famili( Syam, Adam & Hawa), Lion & Famili ( Myra, Qistina & Aqeel), Ober & Famili( sorry ober lupa nama wife ko n anak bujang ko hehehhe, Cikang ( datang solo jek sbb wife ngah berpantang).
Pics bawah ni Daniel bersama2 Aqeel...
Comey jek dua2 pandang camera...say cheeeesssssse
Lebih kurang pukul 3 lebih kami berangkat ke Bukit Jelutong..nak ke rumah Pak Man or Daniel panggil Atuk Uncle Man. Dah lama tak berjalan ke sana. Kami lepak sampai marghib kat sana..kemuadian baru balik...sempatlah Daniel lelapkan mata sekejap...
Kami dijamu dengan menu special hehehe...Spagetti & macaroni Bolognise, satu lagi macaroni sardin...sedap air tangan Pak Man...kenyang kami...petang plak Cik Yann goreng cekodok bilis plak..alamak terlebey sudah..kenyang sungguh kami..malam tu memang balik tak payah makan dah terus Zzzzzz jer...hikhikhik
Sessi bergambar sebelum kami balik hehehhe...pulun amik gambar serata ceruk umah Pak Man
Jangan marah Daniel tunjuk skill main piano..sampai muncung2 mulut dia...

Our small family



Daniel with Atuk Aunty Yann, Ryan n Abg Zoey...



Inilah Atuk Uncle Man Daniel..
Thanks Pak Man, nanti kita spend masa bersama lagik...Can't wait for the BBQ at umah mak ngah...Really appreciate the time we spend together with your lovely family...Thanks for everything...We love you all....

2 comments:

Azman & Azian said...

macam best jer kat umah pak man tu...macam kenal umah tu....he....he

Faris Daniel said...

memang best gilerrr hehehhhehe
nice house nice people hikhikhik