Monday, April 20, 2009

HaNNah in Da House!







uiks...Daniel pon nak interfrem hahahha

Bilalah nak kering air liur tu anak oittt




ERmm..Hannah in da house...dah 6 months old dah..Hannah datang umah ahad baru nie..parents Hannah ada balik Klang so on the way balik Serendah singgah umah kami jap..sempatlah mama jamu nasi ayam..hikhikhik...
Sepatutnya mama rancang nak bawak Daniel jumpa Aunty Sally. Aunty Siong n Aunty Ong kat PWTC tapi takpelah sebab Hannah nak datang kita postpone next week yer Daniel..
Hannah ni kira cucu sedara kedua mama tau..alamak dah bercucu dah mama nih...

6 comments:

-iLLa- said...

kalo kata hannah n daniel kembar pun aku cayeee

maya said...

A'AH LAH...CAM KEMBAR FARISLAH..

Faris Daniel said...

hah! cam kembor? bior betik ILLa n Maya hehehhehe

nun azim said...

muka hannah tu cam faris lah.. kembar pun org caya......

Faris Daniel said...

yake nun derang cam kembo? nantio klu jupa lagik aku amik gambo depan2..nampak sama tak hahahaha

Ani said...

New stock arrived!! OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily...Grab yours while stock last!! http://eazyshop2u.blogspot.com/