Tuesday, January 20, 2009

Gathering at Pool Precint 9, Putrajaya - 17/01/09

Fifie n Ela n Addin...Ela..macam ku pernah kenal ko sebelum nie..muka ko amat familiar tau tapi tak ingat lah...
Zea n Ryn yg bam bam..

Besday cake untuk babies yg sambut besday bulan Dec n january...tak sempat rasa hehehe daniel dah tak tahan panas...ngamuk dia...


Ni Zaara aka ana with Aqil...stim jek mata dua banak nie...
Inilah Prettylady n famili...Thanks ek..kalu tak folllow korang tak sampai aku kat putrajaya tu..ermm mujur Reefqi tak pape kan masa dia 'menyelam' tu...relax je aku tgk muka dia hehehhe
sonok 1st time tejun kolam kan..cian mama dia..
mama n daniel..muka toye daniel sbb panas n ngantuk...gambar kat bawah nie gamba mama ngan fifie n almas..cantik kan dua beranak nih....ntah bila lagik nak jupa..pasni fifie nak berhijrah ke NZ...

Sebenarnya mama dah terlupa langsung pasal gathering nie pasal dah lama tak online, nasib baik zea yg baik hati telah call tuk dptkan kepastian kehadiran kami heheheh tu agaknyar kes kotroversi tu kot ekekekeke...sorry geng..mak lupo betui...busy bangat seh
aku pagi2 dah siapkan daniel..mujur dia tak ngamuk sbb mandi awal hehehhe...pastu kami tunggu Prettylady aka atul kat Tol Sunway...kami konvoi hehehe..alhamdulillah sampai gak kami kat precint 9 tu...hari panas terik kan...seme yang datang pakai baju wana merah...maklumlah CNY nak dekat kan..apa salahnyer amek mood dolu kan...
meriah betul korang ek..sorry lah tak dapat nak beramah mesra sgt..si daniel nangis kepanasan...duk kat pool baru nak tido sabo jek sampaikan mama tak sempat nak makan pape pon....adui..
mama tak amek gambo tapi gamba2 kat atas ni mama cilok dr blog geng2 heheheh halalkan eh...nanti kalu ada masa kita geder2 lagik ek...nanti aku make sure kan papa daniel dapat join sekalik so aku dapat makan n gebang ngan korang huhuhuhu





2 comments:

mama liana said...

matun dlm gambar nak kecik jer.. bila tgk live tinggi lampai orgnya.. tak puas nak sembang hehehe... Daniel ni mcm Aqil masa kecik2..tak tahan panas.. panas skit melalak..abah dia dok risau takut anak tak tahan lasak eekekeke

Faris Daniel said...

hehehhe tinggi lampai lah sgt ekekekkk...takpe nanti kita sembang lagik ek...