Tuesday, November 2, 2010

Piala Malaysia Sgor vs kelantan







Walaupun dah jelas lagik bersuluh..Piala Malaysia ke Kelantan...mama nak letak gak entry ni hahaha...1st time bawak daniel gi stadium..mama pon 1st time gi stadium sejak lahirkan daniel..lama tuh...lama sungguh...seb baik baju dulu2 still muat wakakakah...kalau tak kene mintak papa banje satu shirt baru la hahaha..
kali ni bawak fairan n munawar..anak2 maktam..depa pun tak penah tgk bola dari stadium...so bawak derang kali ni..
ermm nampak gaya..memang tak boleh bawak daniel ke stadium lagik...dia cepat boring la..setengah jam pertama jer dia concentrade tgk game..pastu dah start buat perangai..nak jalan la..nak main tangga...uwaaaa...
dah la stadium ngah gamat ngan mercun bagai...
panas lagik..memang dia rimas huhuhu...
dah habes game yang penuh kontroversi tu ahaks..pun silap gak kami tak tunggu orang ramai kuar dulu..alamak..seb baik tak jatuh..or sesak nafas ke...ramainyer manusia..dengan perasaan diorang yang tak puas hati sbb seri no score kan....cepat2 cari open air...fuh lega dah masuk kete...tapi memang sesaklah malam tu...gerak cam siput...siput pon leh pintas keter kitorang adui la....
tapi padankan muka kan nak ikut sangat hahhaha...
daniel pon masuk keter dpat aircond..terus lelap pas minum susu dia...letih sorak la tue...
malam tu dengar kata banyak insiden berlaku..mesti korang pon dah baca paper kan....