Tuesday, November 2, 2010

Farhan's Weds & Raya..Raya..Raya..










Kejadian ni berlaku 9/10/2010...hehehehni dah ujung2 syawal kan..
skang ni nak berjalan/berjimba2 berdua aje ngan daniel..fuh...scary la...dia skang byk karenah..mama tak larat nak kejar..tambahan mama kan baru pas operate...jantung pon rasa penat...degup laju...
tapi taknak hampakan orang..kalau sihat memang hadiri mana2 jemputan..cuma kalau tak sihat tu...harap memahamilah kalau tak dapat datang hehehe...
berbalik pada event hari tu...mama dan daniel jupa uncle azam n aunty wan kat tol sg besi...daniel plak boleh tido time tu...(biasalah dia..mmg waktu titon pon)..
kunun2 konvoilah kami bertiga kereta hihihi...adui kalau tak ikut depa nih..tak jumpa mama dewan nih hahaha....
majlis berjalan lancar..nasik,lauk pauk mabeles...cuma tak jumpa pengantin(perantin busy)...kami amik gambar dr bwh stage ajer(boleh?)hihihih
hurm daniel? seme nak buat sendri..amik nasi sendri..amik air sendri..nak cendol...kejap2 lari amik sudu garpu...wah..geram seh sbb mama tak puas makan hahahha
ok lah Farhan..Selamat menjadi suami...semoga berkekalan hingga ke syurga..amin..
Perjalanan diteruskan ke Bukit Antarabangsa..1st time ni nak pi..pon tatau jalan...depa nih pecut2 sorang2...seb baik nampak sipi2..daniel sambung tido..mak aii jammed rupernyer..ye la wekend kan...
daniel leh lak muntah dlm kete...seb baik sket jer..
masuk umah..tukar baju dulu baru makan2..(lagik?)..murah rezeki tuan rumah..
masih terima kami hehehe