Thursday, December 17, 2009

Semoga Ayah cepat sembuh!!

Ayah dan Mak
Baru jap mama dapat call dari adik ipar yang mengatakan ayah masuk PPUM..sebelah badan kebas..harap ayah tak pape...abanglong dan zul dah bawa ayah ke emergency PPUM
mama tak dapat nak explain apa2 sbb belom tahu hal sebenar..
apa2 nanti mama update kat sini or kat fesbuk ajer...
Oh Ya...malam ni nak balik kuantan..ada kenduri kawen..sepupu mama belah abah mama..
harap tak jem LPT..n tak hujan...
kalau tak merangkak lah Gen-2 meredah KARAK tue...

4 comments:

Fieda said...

la ye ker??
Tak tau pun...

zealvia said...

mudahan pakcik cepat semboh ye.

Azah said...

serius x taw gak

Faris Daniel said...

fieda n azie:
Ayah masih kene tahan kat sana..ct scan result Alhamdulillah tak pape
cuma masih tgu result darah
err bacaan gula dlm darah 9...

Zea, thanks