Tuesday, December 22, 2009

Daniel VS Hannah

Saje jer letak title camtu

Dua dua taknak mengalah...suka menyakat plak si bujang mama nih...

ekceli Daniel adalah Pakcik sepupu pada Hannah..tapi derang ni sebaya..tua bulan jer..

apa yang Hannah pegang..daniel nak gak..

kang menjerit2 lah anak dara tue..si daniel plak leh gelak2 sebab hannah dah menjerit

notti kan

Bab makan pon gitu gak

Mak Hannah sebuk suap makan kat Hannah...daniel pon nak ngendeng gak..banyaklah gak makan

kan mama riso daniel takde selera makan..

tengok dia lumba2 makan ngan Hannah...lega hati mama

Oh ya citer bab makan nih

ada satu insiden lawak oleh daniel

masa tu org duk bekpas..

ada hidangan laksa kuah putih, nasi goreng ikan masin..jemput2 udang..

tengah2 makan tu..daniel yang diriba oleh maklongnyer..tunjuk ke arah piring belacan..nak..nak..coco..nak coco

hahhahaha

seme gelak sebab daniel ingatkan belacan yg dah dipotong kiub kecil tu cokelat....




Yang si kecik ni tersenyum2 plak

tahu plak orang gelakkan dia hahaha

seronok dia kat umah abah

Hannah plak asyik nak berkepit ngan mak dia jer

tak lama lagik Hannah nak dapat adik...InsyaAllah bulan Feb 2010..

Hannah cam ada satu perasaan jeles kot kat bby..tu yang asyik berkepit jer ngan mak dia

padahal sebelum ni Hannah rapat ngan abah dia....

ermm macam2 perangai budak yang nak dapat adik ni kan...

Hannah ni so cute ler...tak lekang toys tu dr tangan dia..

tu yang buat daniel geram tue hihihi
nak berebut toys tue..



Semoga Daniel dan Hannah membesar dengan sihat dan beroleh kejayaan di masa depan..jadi anak yang soleh dan solehah yea..

3 comments:

Fieda said...

tak padan daniel nie ekh..suka menyakat ghupernyer.. hehe

iswatie "colours of life" said...

hii....sy googled pasai klinik adek..tetiba dpt link blog u....

sy add blog awak dlm blog saya yer..

slm perkenalan dr iswatie!

Faris Daniel said...

happy new year fieda, haah...skang makin nakal lah
hari2 kak matun jerit dia...suka manjat2....

ismawatie
salam perkenalan..ok nanti saya link blog awak yer...klinik adek tu bagus..my opinion lah hehehe